Om een goede internet verbinding te hebben, is het van belang om goede apparatuur te gebruiken. Een router is van groot belang als centrale punt in uw eigen netwerk. Ook voor een stabiele en snelle wifi verbinding is het hebben van de juiste apparatuur zeer belangrijk. 1-1-2 COMPUTERS kan u helpen een juiste keuze te maken, de apparatuur leveren en natuurlijk voor u aan te sluiten.

Heeft u op bepaalde plekken geen internet in huis (of in de tuin) dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing. Door jarenlange ervaring kan 1-1-2 COMPUTERS u helpen het beste uit uw internet verbinding te halen. 

Ook is het belangrijk om een goed advies te krijgen voor u een nieuwe pc of een nieuwe laptop gaat kopen. Misschien heeft u wel helemaal geen laptop of pc meer nodig en kunt u ook prima met een ipad of een chromebook uit de voeten. Er is tegenwoordig veel meer te koop dan alleen maar dure apparatuur met Windows. Hier kan 1-1-2 COMPUTERS u alles over vertellen en u meehelpen een verstandige keuze te maken.

Wilt u een cursus over het gebruik van een iPad of een smartphone of een chromebook, dan kan dat natuurlijk ook bij 1-1-2 COMPUTERS.

1-1-2 COMPUTERS kan de benodigde apparatuur meestal na 1 dag leveren en plaatsen.