Al meer dan 10 jaar geleden is 1-1-2 COMPUTERS ontstaan vanuit een passie om andere mensen te helpen bij computer problemen die zij tegen komen. Vaak waren dit problemen met Windows, met virussen en malware, internet problemen en gebruikersvragen over allerlei uiteenlopende zaken.

In de afgelopen periode is het internet gebruik en met name het draadloze internet explosief gestegen. Er zijn steeds meer mogelijkheden en technische ontwikkelingen die inspelen op de behoefte van de gebruiker. Internet achter in de tuin, in de auto, op reis, op een smartphone op de tv...
Dat zorgt ook voor meer behoefte aan advies en kennis en daarom heeft 1-1-2 COMPUTERS besloten zich vooral op die techniek te richten.
 
Tijdens de afgelopen periode bleek ook dat mensen die (na advies) op een ander besturingssysteem over stapten, weer plezier kregen in het gebruik van internet en veel minder problemen hadden dan met Windows. Door deze inzichten en ontwikkelingen heeft 1-1-2 COMPUTERS besloten om meer de nadruk te gaan leggen op Internet, WiFi (netwerken) en alternatieven voor Windows.

Met dezelfde passie als 10 jaar geleden, om mensen te helpen bij deze lastige materie en te voorzien van de nodige kennis en advies. Met een aantrekkelijk laag tarief en geen voorrijkosten.